Όταν οι ''δολοφόνοι'' είναι οι ίδιοι ...Του Περικλή Δανόπουλου

Όταν έχεις ναρκώσει την κοινωνία, με την διαρκή και επικρεμάμενη απειλή μιας βολικής επιδημικής κρίσης, την οποία μόνο εσύ είσαι ικανός και άξιος να αντιμετωπίσεις, τότε τα υπόλοιπα που επιδιώκεις είναι παιχνιδάκι.

Και όσο ο ''κοσμάκης'', τρομοκρατημένος ακόμα, περιμένει νεότερες οδηγίες, οι νόμοι και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, πέφτουν βροχή. Να το νερό που ιδιωτικοποιείται, να η καθιέρωση της εργασιακής γαλέρας, να η δημόσια παιδεία που στέλνεται στο ικρίωμα, να η πλήρης συμμόρφωση μιας κυβέρνησης ανδρείκελων στις οδηγίες του ΟΟΣΑ και στα εγχώρια και διεθνή συμφέροντα.

Και επειδή δεν υπάρχει φραγή και έλεγχος στην προπαγάνδα των ΜΜΕ, ούτε κανόνες στα τηλεοπτικά debates, είναι κάποιοι που επιχειρούν να πείσουν πως κάνουν αντιπολίτευση, με όρους δεκαετίας 1980 και κάποιοι που ως βασικό επιχείρημα για το ότι ο κόσμος εμπιστεύεται απόλυτα την κυβέρνηση του , επικαλούνται τις δημοσκοπήσεις και την μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Το δυστύχημα σε όλα αυτά, είναι πως δεν πρόκειται για ένα θρίλερ που παίζεται αυτή την στιγμή και κάποια στιγμή θα τελειώσει, αλλά μια σειρά που ούτε ο συγγραφέας δεν έχει αποφασίσει πότε θα τελειώσει.

Μόνο που στις τηλεοπτικές σειρές, συνήθως υπάρχει μιας μορφής νέμεση. Ενώ στην πραγματική ζωή, οι δολοφόνοι δεν συλλαμβάνονται ποτέ από τις αρχές.

Γιατί απλά, είναι οι ίδιοι....οι αρχέςΔρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. ΧΑΙΡΕΤΕ; Χρειάζεσαι δάνειο?
  Παρέχουμε όλους τους τύπους δανείων: Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτων, δάνειο ενοποίησης χρέους, δάνειο για την εξόφληση των λογαριασμών σας και πολλά άλλα.

  Χρειάζεστε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας;
  Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με δάνειο για την εκτέλεση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, καθώς και τη χρηματοδότηση των ταξιδιωτικών σας έργων, της εταιρείας σας ή ενός έργου για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

  Χρειάζεστε ένα επενδυτικό ταμείο;
  Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτής της διεύθυνσης email: novaglobalfinances@gmail.com

  Τι προσφέρουμε;
  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου. Προσφέρουμε τόσο εξασφαλισμένα όσο και μη εξασφαλισμένα δάνεια, και επίσης μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια με πολύ λογικό επιτόκιο. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

  Μπορούμε να βοηθήσουμε!
  Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Επιδιώκουμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Έχουμε διαπραγματευτεί εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε δώσει αμέτρητα δάνεια στην εποχή μας .

  Στείλτε αίτημα δανείου τώρα !!!
  Όνομα: Camilla Karlsen (αξιωματικός του κέντρου δανείων)
  Επικοινωνία: novaglobalfinances@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή