''Μαθηματικά'' της ''αριστείας'' για να (δια)λυθεί το συγκοινωνιακό ...


Του Περικλή Δανόπουλου

Ωσανά!!!! Βρέθηκε η λύση για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Δεν θα επιτρέπεται η επιβίβαση αν η πληρότητα του λεωφορείου είναι στο 65%.

Πραγματικά σοφή λύση, από το επιτελείο της αριστείας.

Το ΄΄κόλπο΄΄ έχει ως εξής : ο οδηγός που θεωρείται υπεύθυνος και οι επιβάτες θα έχουν προμηθευτεί μια απλή μικρή αριθμομηχανή. Μπαίνοντας μέσα στο λεωφορείο, θα μετράνε τους επιβάτες και μετά με την βοήθεια της αριθμομηχανής, θα κάνουν τον υπολογισμό, χωρητικότητα του λεωφορείου επί 65%. 

Εφ' όσον δεν υπερβαίνουν τον αριθμό, θα επιβιβάζονται. Αν κάποια στιγμή, επιβιβαστούν ταυτόχρονα 2-3 επιβάτες και ο αριθμός ξεπεραστεί, τότε απλά αυτός που δέρνει καλύτερα, θα παραμένει στο λεωφορείο. Σε ώρες αιχμής, αυτό θα επαναλαμβάνεται σε κάθε στάση , αφού από φθινόπωρο και μετά , από την αφετηρία θα γεμίζει το λεωφορείο. 

Μέση διάρκεια διαδρομής, πχ. 214 Ζωοδόχου Πηγής-Ακαδημία, 4 ώρες και 48 λεπτά. Για γραμμές όπως το 550, Φάληρο-Κηφισιά, ο μέσος χρόνος διαδρομής υπολογίζεται σε 9 ώρες και 37 λεπτά.

Οι τυχεροί που θα μπαίνουν στα λεωφορεία της μεγάλης φυγής, που περνούν από την Πανεπιστημίου και τον μεγάλο περίπατο, θα μπορούν να κάθονται περιμένοντας , στα κακόγουστα, αξίας 5.000 ευρώ παγκάκια και να προμηθεύονται πολεμοφόδια για τυχόν ξύλο, από τι ξεραμένες ψευδοπιπεριές των 350 ευρώ.

Όχι , φυσικά και δεν είναι ηλίθιοι. Τεστάρουν τα ήδη σπασμένα νεύρα μας. Έτσι κι αλλιώς, όσοι σχεδιάζουν μέτρα για τα ΜΜΜ, δεν έχουν μπει και ούτε πρόκειται σε λεωφορείο.

Όχι δεν είναι ηλίθιοι. Ηλίθιοι και επικίνδυνοι είναι όσοι τους ψήφισαν και ετοιμάζονται να τους ξαναψηφίσουν.


Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας, χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη; χρειάζεσαι δάνειο; Είμαι η Susan Benson της Sunshine Financial Group. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (προσωπικό δάνειο, επιχειρηματικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο και πολλά άλλα). Δίνουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια, εξασφαλισμένα και ακάλυπά δάνεια με προσιτό επιτόκιο 3% ετησίως. Εάν χρειάζεστε επειγόντως ένα δάνειο, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Μπορείτε να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp ή στο Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Με ό, τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις, μερικοί από αυτούς δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκούς ασφάλειας, χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος , λόγος χρέους προς εισόδημα και πολλούς άλλους λόγους.

  Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με μια λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η οικονομική σας σταθερότητα.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Ή
  WhatsApp: +447903159998
  Μπορείτε να μας γράψετε ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.
  2020 © ️Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

  ΑπάντησηΔιαγραφή