''Νοικοκυραίοι'' μαζί με απολειφάδια του ''πράσινου ήλιου'' μετά την ''ευλογία'' των μνημονίων μας φέραν και την ... ''ησυχία'' !


Του Περικλή Δανόπουλου

Κοιμηθείτε ήσυχοι. Το κόμμα των νοικοκυραίων μαζί με τα απολειφάδια του ''πράσινου ήλιου'', φέραν την ησυχία, την τάξη και την ασφάλεια στην χώρα. Το νομοσχέδιο για τις συγκεντρώσεις πέρασε όπως αναμενόταν, με ευρεία πλειοψηφία.

Έτσι τώρα όλα μπήκαν στην θέση τους. Θα είναι απρόσκοπτη η εμπορική δραστηριότητα, ακόμα και αν δεν υπάρχουν χρήματα για αγορές.

Δεν θα παρακωλύονται οι συγκοινωνίες από ''ανόητους'' που διαδηλώνουν. Μόνο από ποδηλάτες, αργόσχολους και παγκάκια θα παρακωλύονται, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Θα μπορούμε πλέον να βολτάρουμε ανέμελοι, θαυμάζοντας τα ουασιγκτόνια και τις απρόσβλητες από πυρηνική επίθεση ζαρντινιέρες. 

Η κανονικότητα θα οδηγήσει στην ανάπτυξη, θα φυτευθούν και λεφτόδεντρα οσονούπω....

Και την δημοκρατία που από καιρό κλαίμε και χθες την χάσαμε οριστικά, τι να την κάνουμε αφού οι ηγέτες μας και ειδικά ο Μωυσής μας οδηγεί στην γη της επαγγελίας;

Κοιμηθείτε ήσυχοι βολεψάκηδες και μικροαστοί. Κοιμηθείτε ήσυχοι κομπλεξικοί νοικοκοιραίοι . Τίποτα πια δεν θα σας ταράζει.

Και μην ξεχνάτε να ανανεώνετε το λαδάκι στο καντήλι, κάτω από τις εικόνες του Κυριάκου, του Άδωνις του Κώστα Μπακογιάννη. Μέχρι να σωθεί το λάδι και να μην έχετε μια για να το αντικαταστήσετε....

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου