Μικροαστοί της πλάκας στηρίζουν τον ''άψογο'' πρωθυπουργό ... που κυβερνά με image makers


Του Περικλή Δανόπουλου

Τελικά μάλλον ζω σε παράλληλο σύμπαν, δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.

Υπάρχει κόσμος και φαίνεται αρκετός, που δεν βλέπει ή μάλλον επιλέγει να μην δει την πραγματικότητα. Δεν βλέπει έναν Πρωθυπουργό, γνήσιο κλώνο από μια οικογένεια που καταδυναστεύει εδώ και δεκαετίες τον τόπο. 

Δεν καταλαβαίνει το ότι κυβερνά μόνο με βάση το επικοινωνιακό του επιτελείο και τους image makers του, δεν αντιλαμβάνεται ότι στα εθνικά ζητήματα είναι έτοιμος να δεχτεί εξευτελιστικό συμβιβασμό με την Τουρκία. 

Δεν βλέπει τις απίστευτες γκάφες με τα θέματα της πανδημίας σε συνδυασμό με τον τουρισμό, δέχεται την απόδοση ατομικής ευθύνης στον πληθυσμό, χωρίς καμία ανάληψη από το πολιτικό προσωπικό, τον βλέπει να γράφει στα παλαιά του υποδήματα τα μέτρα για τα οποία επιβάλλονται πρόστιμα σε συμπολίτες μας, αγνοεί το γεγονός πως μας κοροϊδεύει ασύστολα μιλώντας για ανάπτυξη, ενώ όλα δείχνουν μια νέα φονική ύφεση διαρκείας, δέχεται χωρίς πρόβλημα, τις ''δωρεές'' εν μέσω τόσων προβλημάτων σε επιχειρηματίες, πολιτικούς φίλους και τόσα άλλα που δεν με φτάνει όλη η σελίδα.

Με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο ''Πρωθυπουργός'', στην γνωστή δημοσιογράφο του CNN Κριστιάν Αμανπούρ, διάβασα σχόλια σε κάποια ανάρτηση και ακόμα τρίβω τα μάτια μου....

- Άψογος και φάνηκε και δυνατός και σίγουρος.

- Πολύ καλός και άριστη η δημοσιογράφος. Πολιτισμός, αν μη τί άλλο!

- Μιλάει άπταιστα αγγλικα με άνεση....Στέκεται πολύ καλά στις συνεντεύξεις έξω...καμιά σχέση με Τσίπρα... (!!!!!!!!!!!!!!!!!)

- Ο Πρωθυπουργός είναι εγγύηση για να μας εκπροσωπεί!... Αναγνωρίζω πως στην παρούσα φάση, ευρίσκεται ο ίδιος σε καθεστώς μετάβασης στη διεθνή (!!!!!!!) ορθότητα,......

- Mιλάει και υπέροχα αγγλικά ... όχι σαν τον γκρούβαλο τον προηγούμενο

Ακριβώς!!! Η αξία και η ικανότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού κρίνονται από το ότι μιλάει υπέροχα Αγγλικά και όχι σαν τον ''γκρούβαλο'' (???) τον προηγούμενο.

Όλοι αυτοί, μικροαστοί της πλάκας που νομίζουν ότι είναι αστοί, με πολιτικό κριτήριο Αφρικανικού ασβού, ψηφίζουν και χτικιάζουν το μέλλον των παιδιών μου, των παιδιών και των εγγονιών μας.

Δεν έχουμε μόνο ένα αδηφάγο σύστημα απέναντί μας , αλλά κύρια τα κομπλεξικά και επίμονα ανδρείκελα που το στηρίζουν.

Ε ... απλά δεν μπορούμε να στεκόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, γιατί τα πράγματα μόνο χειρότερα θα γίνουν.

Ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών.

Δρόμος ανοιχτός

4 σχόλια :

 1. Ουτε να τρολλαρουν αξιοπρεπως δεν μπορουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
  Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

  Χαρακτηριστικά & όφελος;
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
  * Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

  Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
  Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
  WhatsApp: +447903159998

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τα σχόλια είναι κατά την ιστοσελίδα.Είδε ή περιμένει κανείς ποτέ ανάλογα σχόλια π.χ. στο ΔΑ; Δεν πιστεύω εξ άλλου,ότι πρόκειται για κανονικούς μικροαστούς.Νεροκουβαλητές πρέπει να είναι.Τρώνε κ τη δουλειά τους κάνουν.Απλό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή