Επέτειος σήμερα !


Του Κώστα Γιαννιώτη

Πολλοί θα την ονομάσουν επέτειο προδοσίας.

Εγώ θα την πω επέτειο ελπίδας και προσμονής.

Γιατί το... ποιος είναι ο ελληνικός λαός και το τι θέλει, το δείχνει περίτρανα η ιστορική αυτή φωτογραφία την ημέρα που βροντολάλησε το ΟΧΙ, που ακούστηκε στα πέρατα του πλανήτη.

Γι` αυτό το ΟΧΙ, όλοι οι εκπρόσωποι της διεθνούς οικονομικής Μαφίας - συγκεντρωμένοι στο προεδρικό μέγαρο - τον τιμώρησαν με προδοσία και χλεύη

Του παρουσίασαν το άσπρο σαν μαύρο, τη νύχτα σαν μέρα, την προδοσία σαν ηρωισμό και τα πουλημένα τομάρια σαν... ''Αριστερά''

Κι όταν αντέδρασε, τον έπνιξαν στα χημικά (για το καλό του), τον σάπισαν στο ξύλο (για το καλό του) και τον έχωσαν μέχρι το λαιμό στα χρέη, την ανέχεια και την εξάρτηση (για το καλό του)!! 

Μέχρι που ήρθε ο ''άλλος''

Ο εκπρόσωπος των ''αρίστων'' πολιτικών απατεώνων και ηλιθίων αμοραλιστών να αποτελειώσει την τιμωρία που επέβαλε η απελθούσα... ''Αριστερά''. 

Με πρόσχημα την ''πανδημία'' επέβαλε ένα ολοκληρωτικό οικογενειοκρατικό ολοκληρωτισμό που επιχείρησε να κλέψει ακόμα και την ψυχή αυτού του λαού!

Σήμερα εισπράττει κι αυτός την απάντηση του λαού. Μια απάντηση που την εκφράζει -με αδόκιμο τρόπο ακόμα - βροντοφωνάζοντας, σε κάθε ευκαιρία, το γνωστό... ''Μητσοτάκη, γα@@@σαι''!

Αυτός ο λαός που δείχνει η φωτογραφία, ούτε πέθανε, ούτε τον άρπαξαν οι... εξωγήινοι, ούτε εξαϋλώθηκε, ούτε παραδόθηκε, όσο κι αν στενοχωριόμαστε που κατάφεραν να τον ξεγελάσουν για λίγο σπέρνοντας τον τρόμο και την επιβολή.

Θα τον ξαναδούμε στο προσκήνιο την ημέρα που θα καταλάβει ότι ετοιμάζονται να τον σβήσουν σαν εθνική οντότητα και να μετατρέψουν τη χώρα του σε... χώρο αποκομιδής των κάθε λογής ''δεινοπαθούντων'' ''μεταναστών''.

Την ημέρα που θα αντιληφθεί ότι πίσω από την πλάτη του ετοιμάζονται να παραδώσουν... ''γη και ύδωρ'' στον σουλτάνο.

Αυτός ο λαός, που φαίνεται στην ιστορική αυτή φωτογραφία, μπορεί να χιλιοπροδόθηκε, μπορεί να χλευάστηκε από τα κομματόσκυλα -όλου του πολιτικού φάσματος- μπορεί να γονάτισε από τα απανωτά χτυπήματα, αλλά καρτερεί την ώρα να πει και πάλι... ''παρών'', όπως το είπε πολλές φορές στο ιστορικό διάβα του! 

Αυτόν το λαό, εγώ τον τιμώ και τον σέβομαι, όσο κι αν σε κάποιες καμπές της ιστορίας έδειξε να λυγίζει και να παραπαίει!

Αργά ή γρήγορα θα ξαναβρεί την περπατησιά του, τις δυνάμεις του, θα ορθώσει το μπόι του και θα τα πάρει όλα σβάρνα!

Για μένα η σημερινή μέρα είναι επέτειος ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ!

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου