Το σενάριο μιας απίστευτης προβοκάτσιας του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

 


Θα ήθελα να προσέξουμε κάτι το οποίο μπορεί στο πολύ κοντινό μέλλον, να οδηγήσει στην μεγαλύτερη "πλάνη" της παγκόσμιας κοινής γνώμης αλλά και στις πιο αποτρόπαιες στιγμές του, τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Στον καθοριστικό για την πορεία της ανθρωπότητας ΡωσοΝΑΤΟϊκό πόλεμο στην Ουκρανία, η Ρωσία έχει ένα ευάλωτο σημείο. Αυτό είναι η "επικοινωνία".

Μπορεί στα οπλικά συστήματα νέας γενιάς να υπερέχει, μπορεί να μιλά στην γλώσσα της κοινής λογικής, αλλά στον τομέα της πληροφόρησης και της προπαγάνδας, βρίσκεται πολλές δεκαετίες πίσω, ακόμα και με αυτά τα μέσα που διαθέτει.
Φυσικά αναφέρομαι στα ΜΜΕ και στις μεθόδους που παρουσιάζει τα όσα έχουν συμβεί και συμβαίνουν.

Σκεφτείτε πως θα είχαν παρουσιαστεί από τους Νατοϊκούς όλα αυτά που συμβαίνουν αν η εικόνα ήταν αντίστροφη.

Το δίκτυο της χειραγώγησης.

Η χρήση της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης στη δυτική (αμερικανική) μονοπολική κοσμοθέαση μετά το "χοντρό" φιάσκο του Βιετνάμ, έχει πάρει θέση πρώτης προτεραιότητας στην επιχειρησιακή δράση των ιμπεριαλιστών της Δύσης.

Ένα πολυπαραγοντικό δίκτυο από ΜΜΕ μέχρι φιλανθρωπικές οργανώσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ΜΚΟ, στρατιές δημοσιογράφων, ολόκληρες κυβερνήσεις δορυφορικών κρατών, αλλά και κόμματα και οργανώσεις του υποτιθέμενου αντισυστημικού χώρου, είναι στο payroll της Αγγλοσαξονικής ελίτ.

Όλοι αυτοί οι χώροι και οι άνθρωποι αποτελούν τους διαύλους που φιλτράρουν την πληροφορία και πλέκουν ένα δίχτυ τόσο πυκνό που δύσκολα περνά από τις οπές του κάποια μικρή αχτίδα αλήθειας, που και αυτή γρήγορα θα υποβαθμιστεί και θα θαφτεί κάτω από τόνους ειδήσεων κάθε μορφής.

Και βρίσκονται παντού!
Μέσα στα σπίτια μας, στη δουλειά μας, στην οργάνωση μας, στις παρέες μας, στις λαϊκές συνελεύσεις, στα συνδικάτα, στα κυκλώματα των καλλιτεχνών, ακόμα και εμείς παρά τη θέλησή μας μπορεί να γίνουμε φορείς αυτής της χειραγώγησης.

Όσα περιγράφω είναι αυταπόδεικτα και θα μπορούσα να γράφω επί εβδομάδες αναλύσεις τέτοιων καταστάσεων και γεγονότων.
Όμως ο στόχος αυτού του άρθρου δεν είναι αυτός.

Το Overtone Window

Σκοπός μου δεν είναι να τρομοκρατήσω τον αναγνώστη αλλά να τον προειδοποιήσω ώστε να έχει καθαρότερο μυαλό για αυτά που επέρχονται.

Ίσως κάποιοι έχετε αναρωτηθεί γιατί τα μέσα χειραγώγησης της κοινής γνώμης έχουν τους τελευταίους μήνες μπει σε μία εντατική προώθηση της "συζήτησης" περί χρήσης πυρηνικών από τους Ρώσους.
Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με αυτά σίγουρα κάπου το έχετε διαβάσει - ακούσει. Από μεσημεριανάδικα, λάιφ στάιλ περιοδικά, δελτία ειδήσεων, μέχρι σοβαροφανή  talk-show και στρατιωτικές αναλύσεις.

Όλα αυτά αποτελούν τον μοχλό μετακίνησης του «overtone window» ώστε να προλειάνουν το έδαφος για μια αποδοχή από τον κόσμο ως αναμενόμενη εξέλιξη του γεγονότος ότι ο Πούτιν θα κάνει χρήση πυρηνικών.

Αναρωτηθήκατε όμως γιατί;

Πως γίνεται μια χώρα που στο αμυντικό της δόγμα απορρίπτει την λογική του πρώτου πλήγματος (σε αντίθεση με τις ΗΠΑ),  που με την επάρκεια που έχει μπορεί να βομβαρδίζει με συμβατικά νέας τεχνολογίας όπλα για τους επόμενους έξι μήνες καθημερινά  χωρίς να υπάρχει έλλειψή πολεμοφοδίων, που από τον αποκλεισμό  των δυτικών δεν χάνει αλλά αντιθέτως κερδίζει οικονομικά;

Πως γίνεται ρε διάολε να θέλει να στρέψει την παγκόσμια κοινή γνώμη σε βάρος της κάνοντας χρήση πυρηνικών;

Μερικά συνοπτικά στοιχεία για τα χαμένα πυρηνικά που κυκλοφορούν στον πλανήτη.

1.      Από το 1950 μέχρι σήμερα οι ΗΠΑ είχαν 34 στρατιωτικά ατυχήματα με συνέπεια την έκθεση πυρηνικών όπλων σε πρόσβαση σε τρίτους. Από αυτά δεν έχουν ανακτηθεί ή εντοπιστεί τα έξι!Κανείς δεν ξέρει που βρίσκονται.

2.      Την περίοδο της διάλυσης της ΕΣΣΔ ένας αδιευκρίνιστος  αριθμός πυρηνικών υλικών και εξαρτημάτων έχει χαθεί κατά στην χαώδη περίοδο της προεδρίας Γιέλτσιν. Το 1997 ο στρατηγός  Αλεξάντρ Λέμπεντ  αναφέρθηκε στα περίφημα βαλιτσάκια του σοβιετικού στρατού με πυρηνικά εκρηκτικά μικρής ισχύος από τα οποία έχουν χαθεί 45 συνολικά. Σημαντικό είναι ότι ενώ είχε αναφέρει στον Γιέλτσιν την απώλεια εκείνος έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου.

3.      Είναι γνωστό το δίκτυο λαθρεμπορίας αλλά ακόμα και τα ονόματα των μεσαζόντων αυτών των υλικών οι οποίου δρουν κάτω από την κάλυψη μυστικών υπηρεσιών χρησιμοποιώντας εταιρείες κελύφη και συναλλάσσονται με «τρομοκρατικές» οργανώσεις και κράτη.

Όλα αυτά τα «χαμένα» πυρηνικά αποτελούν όπλα «εν υπνώσει» που κάποιες υπηρεσίες ενδέχεται να τα χρησιμοποιήσουν όταν και όπου χρειαστεί.

 Το σενάριο της απίστευτης προβοκάτσιας.

Η Ουκρανία αυτή την ώρα είναι ένα μη κράτος το οποίο έχει κατεστραμμένο το μεγαλύτερο ποσοστό των υποδομών του. Ακόμα και η πρωτεύουσα του έχει πρόβλημα ύδρευσης και διαρκή  blackout.
Είναι λογικό ότι η πλήρης κατάρρευσή της είναι θέμα μηνών.

Την κρατά όμως όμηρο το ΝΑΤΟ και ο άθλιος κλόουν που έχουν για πρόεδρο.
Δυστυχώς για τους δυτικούς και ευτυχώς για όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, δεν κατάφεραν να πετύχουν αυτό που σχεδιάζανε το οποίο είχε ως τελικό στόχο την διάλυση της Ρωσίας.
Ενώ απέτυχαν να ανατρέψουν κατά την μέθοδο της Ουκρανίας και το καθεστώς της Λευκορωσίας.  

Τα μέτρα αποκλεισμού της Ρωσίας δεν βρήκαν απήχηση εκτός της Νατοϊκής δύσης, με συνέπεια να γυρίσουν μπούμερανγκ κυρίως στην Ευρώπη και με πιο καταστροφικά αποτελέσματα για την Γερμανία, η οποία οδηγείται σε πλήρη αποβιομηχάνιση.

Η ανατίναξη των αγωγών Nord stream1 και 2 πριν λίγες εβδομάδες υποδήλωνε εκ μέρους των ΗΠΑ την αποφασιστικότητα της να μην αφήσει περιθώρια για εξομάλυνση των σχέσεων Ρωσίας Ευρώπης. Ενώ παράλληλα έδωσαν και ένα δείγμα γραφής για το τί μέσα και μηχανισμούς σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ώστε να οδηγήσουν την Ρωσία σε εσωτερική κατάρρευσή.

Όμως όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την συμμετοχή και των υπολοίπων κρατών εκτός ΝΑΤΟ όπως η Κινα , η Ινδία, η Σ. Αραβία, το Πακιστάν, η Ινδονησία και πολλά άλλα κράτη που συνεχίζουν να έχουν εμπορικές συναλλαγές με την Ρωσία.

Ο χρόνος λειτουργεί πλέον σε βάρος των δυτικών και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλα τα κέντρα αποφάσεων της Δύσης.
Πρέπει να γίνει κάτι που σε μέγεθος θα ξεπερνά και την επίθεση στους δίδυμους πύργους και αυτό να το χρεώσουν στον Πούτιν, ώστε να μεταστρέψουν την παγκόσμια κοινή γνώμη και να οδηγήσουν τις κυβερνήσεις τους σε μια πλήρη σύμπλευση με την αντιρωσική τους εκστρατεία.
Όπως επίσης να επηρεάσουν και την κοινή γνώμη των Ρώσων πολιτών κατά του Πούτιν.

Και αυτό πρέπει να γίνει σύντομα!

Τι θα μπορούσε να φέρει τέτοια αποτελέσματα;
Η  απάντηση έρχεται αβίαστα. Ένα πολυνεκρο πυρηνικό πλήγμα απο την Ρωσία, το οποίο θα την μετατρέψει, με την αρωγή της προπαγάνδας όπως προαναφέραμε, σε κράτος τρομοκράτη.

°°°

Πάμε λίγο να δούμε τις τελευταίες κινήσεις της Δύσης.

Ενώ οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις  είχαν αρχίσει να γκρινιάζουν για τα όπλα και τα κονδύλια που στέλνουν στους Ουκρανούς τα οποία μετέτρεπαν σε «σκράπ» οι Ρώσοι χωρίς κάποια αποτελέσματα, οι ΗΠΑ όπως μας λέει το CNN αποφάσισε «Την αποδέσμευση στρατιωτικής βοήθειας ύψους 1,1 δισ. δολαρίων για την Ουκρανία υπό τη μορφή στρατιωτικού αμυντικού εξοπλισμού.»!

Αλλά και στην ΕΕ

Πριν από λίγες ημέρες στην Ευρωβουλή οι αχυράνθρωποι ευρωβουλευτές ωρύονταν για νέα όπλα στην Ουκρανία επιτιθέμενοι στην Clare Daly Ιρλανδή ευρωβουλευτή που κάτι ψέλλισε για διπλωματική λύση!

Η Γερμανία που πλήττεται θανάσιμα από την  διακοπή των ενεργειακών εισροών από την Ρωσία και ο λαός της έχει αρχίσει να εξεγείρεται φωνάζοντας ότι αυτός είναι πόλεμος του ΝΑΤΟ κατά της Γερμανίας, αποφάσισε να στείλει νέα οικονομική βοήθεια και τέσσερα υπερσύγχρονα συστήματα αεράμυνας Iris-T SLM.

Τι είναι αυτό που τους κάνει να ποντάρουν σε ένα κράτος ζόμπι πλέον όπως είναι η κατεστραμμένη Ουκρανία;

°°°

Τώρα λοιπόν ερχόμαστε να δούμε και λίγο το «πεδίο της μάχης».

Πριν λίγες ημέρες έγινε μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων στρατού της Ουκρανίας  της τάξης των 60 έως 100 χιλιάδων με στόχο την περιοχή της Χερσώνας και αυτήν την ώρα διεξάγονται συνεχείς μάχες με τα Ρωσικά στρατεύματα με τραγικές απώλειες εκ μέρους των Ουκρανών και χωρίς κάποια ορατά αποτελέσματα.

Παράλληλα βγαίνει στη δημοσιότητα πληροφορία από την πλευρά των Αμερικανών  ότι «επειδή χάνουν οι Ρώσοι στην Χερσώνα θα ανατινάξουν το φράγμα της Kakhovka  για να πλημυρίσουν καμιά ογδονταριά πόλεις και χωριά ώστε να γλυτώσουν από τους επελαύνοντες Ουκρανούς!» Αλλά δεν τελειώνει εδώ το σενάριο των Αμερικανών. Συνεχίζουν λοιπόν και λένε ότι « Μετά θα πουν ότι το έκαναν οι Ουκρανοί και θα χτυπήσουν με πυρηνικά!»

Εδώ κάνουμε μια μικρή παύση… Είπαν την μαγική λέξη «Οι Ρώσοι θα χτυπήσουν με πυρηνικά»
Στην συνέχεια το επιβεβαιώνει ο Ζελένσκι με διάγγελμά του, χωρίς να αναφέρει τα πυρηνικά.


Την ίδια ώρα και οι Ρώσοι κάνουν αναφορά στην πρόθεση των ουκρανών να προκαλέσουν πλημύρα στην περιοχή με ανατίναξη του φράγματος. (Εδώ έρχεται και δένει η πληροφορία ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Ρωσικός στρατός ζήτησε να αδειάσει η πόλη της Χερσώνας).

Όμως εδώ υπάρχει ένα θέμα που ξεφεύγει από τα όρια των υποθετικών εξελίξεων.
Αν σπάσει το φράγμα θα πέσει η στάθμη του νερού στο Δνείπερο και συγκεκριμένα στο κομμάτι που χρησιμοποιείται για την ψύξη των αντιδραστήρων στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορόζιε, με αποτέλεσμα πυρηνική καταστροφή ίσης ή και μεγαλύτερης από το Τσερνομπιλ.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχουν γίνει πάρα πολλές απόπειρες καταστροφής του από τους Ουκρανούς.

Τέλος, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι οι Ρώσοι γνωρίζουν για ύπαρξη ατομικής βόμβας (βαλιτσάκι; ) στο Νικολάεφ..
Άσχετα όμως αν είναι στο Νικολαεφ ή στο Κίεβο ή όπου αλλού στην Ουκρανία, διακρίνουμε ξεκάθαρα ότι εξυφαίνεται από την Δύση μια νέα προβοκάτσια που αν πραγματοποιηθεί ανοίγουν κυριολεκτικά οι πύλες της κολάσεως.

Είναι δυνατόν οι Νατοϊκοί «σύμμαχοι μας» στον βωμό των ιμπεριαλιστικών τους σχεδίων να θυσιάσουν ανθρώπους που εντέλει  είναι σύμμαχοι τους;
Μα έτσι δεν λειτουργούσαν πάντα οι ιμπεριαλιστές θυμηθείτε την δική μας περίπτωση στη Σμύρνη ή πιο πρόσφατα τον εμφύλιο. Πάντα βρίσκουν προδότες που είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν τον λαό τους στην υπηρεσία των ιμπεριαλιστικών αφεντικών τους.

Χιλιάδες άνθρωποι θα χάσουν την ζωή τους και εκατομμύρια άνθρωποι θα πληγούν από την ραδιενέργεια, ενώ το αμέσως επόμενο βήμα είναι η κλιμάκωση σε ένα γενικευμένο θερμοπυρηνικό πόλεμο.

Φυσικά οι Αμερικάνοι δεν επιθυμούν την κλιμάκωση αλλά την ανατροπή του Πούτιν για να μπεί στην θέση του κάποιος δικός τους αχυράνθρωπος σαν τον Ναβάλνι.
Μόνο που ο Πούτιν έχει αποδείξει μέχρι τώρα ότι είναι πολύ σκληρός για τα δόντια του ανοϊκού γερο Μπάϊντεν.

Το άρθρο αυτό δεν γράφτηκε για να επιβεβαιωθεί!
Γράφτηκε με την ελπίδα να μην συμβεί τίποτα από τα παραπάνω και με την πρόθεση να συμβάλει με την ελάχιστη απήχηση του στην αποτροπή μιας τέτοιου μεγέθους προβοκάτσιας


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου