Νέο προεκλογικό σόου – Ανακοίνωσε και… «dentist pass» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

 

Δεν έχει περάσει μήνας χωρίς την παρουσίαση ενός νέου… ημιμέτρου επιδοματικής πολιτικής από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία επιχειρεί με ψίχουλα να καλύψει βασικές ελλείψεις και ανάγκες των πολιτών.

«North Evia – Samos Pass», «Fuel Pass», «Food Pass» και τώρα… «Dentist Pass», με το υπουργείο Υγείας να καταθέτει νομοσχέδιο στο οποίο προβλέπει πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης τη δωρεάν προληπτική οδοντιατρική φροντίδα παιδιών από 6 ως 12 ετών.

«Η οικονομική ενίσχυση πιστώνεται στους δικαιούχους σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για τον σκοπό αυτόν από πιστωτικό ίδρυμα ή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, κατά την έννοια των παρ. 2 και 3 του άρθρου 3 του ν. 4557/2018 (Α’ 139), αντίστοιχα», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας που ετοιμάζει άλλη μία επικοινωνιακή φιέστα, εν όψει βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με την σχετική αφίσα του υπουργείου Υγείας η επιδότηση θα αφορά δωρεάν προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και όχι οδοντιατρικές εργασίες.

Φυσικά, το σύνολο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ που ακολουθεί τον ρυθμό που ορίζει το Μαξίμου κάνει λόγο για ακόμη μία κυβερνητική επιτυχία. Ωστόσο, οι αφιλτράριστες αντιδράσεις των πολιτών φαίνονται στα social media.

Ενδεικτική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Twitter, όπου το τρολάρισμα πάει… σύννεφο για το νέο «pass» με προεκλογικό «άρωμα» από την κυβέρνηση Μητσοτάκη…


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου