Εντυπωσιακό! Έξι κόμματα σ’ένα Debate από άλλο πλανήτη!


Άνευρο “debate” μιας «καλής πολιτικής οικογένειας» χωρίς να ειπωθεί από τα μέλη της αλλά και από τους περίοπτους δημοσιογράφους ούτε μια λέξη για τον μεγαλύτερο πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, από την έκβαση του οποίου θα εξαρτηθεί το αύριο της χώρας μας, της Ευρώπης και του κόσμου και θα κριθεί χίλιες φορές περισσότερο από τις «κόσμιες ανούσιες αντιπαραθέσεις» των 6 αρχηγών που η εμφάνισή τους ήταν «κουτί» με την παρακμή, τη σήψη, τη φτωχοποίηση και το αδιέξοδο που ζει η χώρα. Γιατί αυτη η αποσιώπηση; Η απάντηση είναι εύλογη. Γιατί όλοι, ερωτώμενοι και ερωτώντες της “Αγίας Οικογένειας”, αισθάνονται ένοχοι και σε τελική ανάλυση στην ίδια πλευρά της ιστορίας: είτε με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ είτε κατά του “βάρβαρου εισβολέα Πούτιν”! “Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος”!

Πλήρης περιφρόνηση των παγκόσμιων εξελίξεων κι από τους ερωτώντες κι από τους ερωτώμενους. Καμία αναφορά στις τεράστιες γεωπολιτικές εξελίξεις, δεν είδαν δεν άκουσαν την παγκόσμια σύγκρουση που εκτυλίσσεται, ούτε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με “απόφαση” του πρωθυπουργού και της αδερφής του ενάντια στη Ρωσία. Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού κι αυτοί “εντός εκτός και επί τα αυτά”.

Η επιτυχία των Αμερικανών να διακόψουν το φθηνό Ρωσικό αέριο προς την Ευρώπη με την ανατίναξη των αγωγών αλλά και με τις κυρώσεις της Δύσης ενάντια στη Ρωσία, στις οποίες συμμετέχουμε και εμείς δυναμικά, είναι θέματα για ένα άλλο debate μεταπολεμικό. Θέματα στα οποία οι σε διατεταγμένη υπηρεσία δημοσιογράφοι ξέχασαν παντελώς να αναφερθούν.

Δεν υπήρξε ούτε μια αναφορά για το μορατόριουμ με την Τουρκία που καθ΄ υπόδειξη των Αμερικανών το πάνε σε συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, σε αποστρατικοποίηση των νησιών κλπ με στόχο την απόσπαση της Τουρκίας από την επιρροή της Ρωσίας…όπως η συνέχιση αποστολής όπλων στην Ουκρανία δεν υπήρξε στις ανησυχίες τους. Αυτά είναι θέματα που ανήκουν εξ άλλου μόνο στην έγνοια του Μπλίνκεν.

Τρία χρόνια covid με υποχρεωτικότητες και απαράδεκτες διώξεις ξεχάστηκαν, κάτι που έγινε με “φιλότιμες” προσπάθειες όλων τους σε ολόκληρη την προεκλογική περίοδο.

Πηγή: ΙΣΚΡΑ

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου