Το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας


Επιστημονικό και πολιτικό συνέδριο με θέμα «Το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας στην τροχιά του 21ου αιώνα» διοργανώνεται από την εφημερίδα δρόμος της Αριστεράς στις 18-19 Μαϊου  στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.

Όπως επισημαίνεται από τους ίδιους τους διοργανωτές,  τη διεύθυνση και την ευθύνη για τη θεματολογία και τη διεξαγωγή του φέρει μια επιτροπή που αποτελείται από επιστήμονες, πανεπιστημιακούς, πολιτικούς, διανοούμενους, ακτιβιστές που θεωρούν σημαντική την ανάδειξη αυτού του ζητήματος και την τεκμηρίωσή  του.

Χρήσιμη και κρίσιμη πρωτοβουλία, αφού η κατοχή της πατρίδας μας από την ΕΕ περιορίζει τις πιθανότητες επιβίωσης του λαού και καθιστά πλέον το ζήτημα της ανάκτησης της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας υποχρεωτική επιλογή για κάθε συνειδητοποιημένο πολίτη. 

Όλα τα προβλήματα της κοινωνίας και της πατρίδας μας οξύνονται όσο παραμένουμε υποτελείς σε διεθνείς οργανισμούς που καταστρέφουν συνειδητά εμάς και τη χώρα μας. 

Υπό αυτό το πρίσμα το συνέδριο του Δρόμου της Αριστεράς αποτελεί ευκαιρία έναρξης διαδικασιών αναστροφής της καταστροφής. 

Αξιέπαινη και καίρια προσπάθεια!




Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου