Τέταρτο μνημόνιο με... χημικά και ισχυρή δόση «δημοκρατίας»

Σχολιασμός του ιστολογίου μας.

Επαναλήφθηκε για πολλοστή φορά η γνωστή κακοπαιγμένη παράσταση επιβολής της κατοχικής «έννομης» τάξης στην αποψινή (18/5) συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

Αμέσως μετά την λήξη της συναυλίας που δόθηκε με έργα του Μίκη Θεοδωράκη, οι σύγχρονοι ένστολοι ταγματασφαλίτες ξεκίνησαν απρόκλητα μαζική ρίψη χημικών στην κατεύθυνση προς την οποία φυσούσε ο άνεμος στοχεύοντας το συγκεντρωμένο πλήθος.

Η φυσιολογική αντίδραση των διαμαρτυρόμενων πολιτών, για μερική υποχώρηση, έδωσε την ευκαιρία στους γνωστούς έμμισθους κουκουλοφόρους -που λίγες ώρες νωρίτερα βρίσκονταν σε συνεννόηση με τους ακροβολισμένους στα στενά ένστολους συναδέλφους τους- να καταλάβουν άμεσα τον χώρο της πλατείας ώστε να πετύχουν τους δύο βασικούς στόχους τους.

Πρώτος στόχος: να είναι αδύνατη η επιστροφή των συγκεντρωμένων στον χώρο της πλατείας Συντάγματος και να διαλυθεί οριστικά η συγκέντρωση.

Δεύτερος εξίσου σημαντικός στόχος: να ξεκινήσει η άθλια παράσταση με την ρίψη μολότωφ και χημικών, ώστε να πάρουν πλάνα τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να αποπροσανατολίσουν και να τρομοκρατήσουν τους τηλεθεατές τους που δεν βρίσκονταν στον χώρο της συγκέντρωσης, παρουσιάζοντας μια εντελώς ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας δημοκρατικών πολιτών και πολιτικών οργανώσεων, ως πεδίο δράσης ΤΡΑΜΠΟΎΚΩΝ.

Κι όλα αυτά για να μπορεί το γνωστό αρχιτσι(π)ράκι της Μέρκελ αφενός μεν να εμπαίζει τον λαό ευθαρσώς από τα κανάλια τους «διαπιστώνοντας» ότι δήθεν ο λαός δεν αντιδρά κι εμμέσως στηρίζει την «κυβέρνησή» του και αφετέρου να μπορέσουν όλοι οι καρεκλοκένταυροι επίορκοι βουλευτές να ψηφίσουν ανενόχλητοι το πλέον καταστροφικό 4ο μνημόνιο.

Η αντιλαϊκή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προφανώς δεν αντέχει ούτε να βλέπει τις δημοκρατικές διαμαρτυρίες των πολιτών. Τόσο «δημοκρατική» είναι.

Ο λαός όμως τους έχει πλέον πάρει χαμπάρι και ό,τι κι αν κάνουν θα τους ανατρέψει κι αυτούς όπως και τους προηγούμενους. Ομως, αυτή την φορά δεν θα αρκεστεί σε ψεύτικες ελπίδες με «αριστερές» ή «δεξιές» ταμπέλες... γερμανικής κατασκευής.

Μαζί μ' αυτούς θα ανατρέψει και τις πολιτικές τους και το καθεστώς κατοχής!


Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου