Καταιγίδα πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 21/6/2017)

Με 123 πλειστηριασμούς ακινήτων σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 17 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα31 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής και 20 πλειστηριασμοί ακινήτων στη Θεσσαλονίκη.

Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 55 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Έβρος, Ροδόπη, Καβάλα, Σέρρες, Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Κοζάνη, Φλώρινα, Ιωάννινα, Πρέβεζα, Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Μαγνησία, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αχαΐα, Κέρκυρα, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά).
______________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων και τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου καθώς και το ποσό οφειλής για το οποία διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου