Δεν το λέω, ακόμα!

Του Κώστα Γιαννιώτη

«Να δημιουργηθεί Πανεπιστημιακή Αστυνομία»! 

Μη βιάζεστε να μου πετάξετε πέτρες!
Δεν το λέω εγώ!
Είναι δήλωση –πρόταση- του... «κομμουνιστή» Χρυσόγονου!

Και δεν ακούστηκε τσιμουδιά! Βουβάθηκαν ακόμα και οι λαλίστατοι της «κυβέρνησης» και της «αντιπολίτευσης»!
Μούγκα!

Και δεν κουνήθηκε φύλλο!
Ούτε αυτό... «της συκής» που φορούν μπροστά τους, για να μη φαίνεται η γύμνια τους!

Με αφορμή την απεργία των εργαζομένων στην καθαριότητα, ξαναζωντάνεψε το περιβόητο μεταξικό... συνδικαλιστικό της Ασφάλειας.

Ήταν ώρα να ρίξουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, και για το άλλο περιβόητο... φοιτητικό της Ασφάλειας, που δούλευε με υπερωρίες στη διάρκεια της χουντικής επταετίας!

Αν όμως τώρα πω εγώ - λέω αν - ότι πρέπει το συντομότερο δυνατό να συγκροτηθούν Λαϊκή Αστυνομία και Λαϊκά Δικαστήρια, που θα ασχοληθούν με τους κάθε είδους συνεργάτες των κατακτητών, θα καούν ουρανός και γη, μαζί!

«Κυβερνώντες» και  «αντιπολιτευόμενοι» θα σκίζουν τα ιμάτιά τους ότι ανήκω... «εις τους κομμουνιστοσυμμορίτας» που θέλουν να ανατρέψουν το ευνομούμενο πολίτευμά τους και ότι πρέπει πάραυτα να μεταφερθώ... «προς αναμόρφωσιν» εις τους... «νέους Παρθενώνας» των ξερονήσων!

Δεν το λέω -ακόμα- γιατί δεν έχω, μέχρι τώρα, καταφέρει να συγκεντρώσω χρήματα για καμιά δεκαριά ΚΟΥΤΕΣ τσιγάρα, έτσι για... ώρα ανάγκης! 

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

  1. Ο Χρυσογονος εχει πολυ ακομα ``επικοδομητικο`` υλικο να μας προτεινει γι αυτο επιβαλλεται να τον προσεχουμε και να τον κραταμε
    με πολυ καθαρο πνευμα ωστε να εχει την ικανοτητα να κατεβαζει
    τετοιες φαεινες ιδεες σαν αυτη της `Πανεπιστημιακης αστυνομιας`

    ΑπάντησηΔιαγραφή