«Χέσε ψηλά κι αγνάντευε»!!



Με πλάνο τα τεκταινόμενα στην Ιταλία και μπροστά στον κίνδυνο να μπει μπροστάρης ο λαός στις επερχόμενες εξελίξεις, άρχισαν να πέφτουν βροχή οι δηλώσεις των εξάρχων της ΕΕ, για να προλάβουν τα... μη αναστρέψιμα!

Ο ήσυχος ύπνος τους διακόπηκε από τον εφιάλτη να δουν τον ιταλικό λαό να παίρνει πρωτοβουλίες και να ανακόπτει την επέλασή τους εναντίον των λαών της Ευρώπης!

Βέβαια βρέθηκε ένας μαλάκας (ο Γκίντερ Έτινγκερ, επίτροπος προϋπολογισμού της ΕΕ) που έκανε δηλώσεις του τύπου... «οι αγορές θα μάθουν στους Ιταλούς να ψηφίζουν», αλλά κάποιοι άλλοι -λίγο πιο έξυπνοι από το μαλάκα- έσπευσαν να δηλώσουν το... «σεβασμό» τους στην ετυμηγορία του ιταλικού λαού (Τουσκ, Γιούνκερ)!

Ακόμα περισσότερο...
Σήμερα ο Γιούνκερ, ωθούμενος από το φόβο και τον πανικό ανεξέλεγκτων εξελίξεων (και ίσως με κανένα ποτηράκι παραπάνω) προχώρησε ακόμα παραπέρα!
Ομολόγησε το ΕΓΚΛΗΜΑ!
«Ποδοπατήσαμε την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, κι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί»(!!), δήλωσε, επιχειρώντας να αποσπάσει από τους Ιταλούς το ελαφρυντικό της... «ειλικρινούς μεταμέλειας» και του... «πρότερου έντιμου βίου»!

Όλα καλά, μέχρι εδώ!
Αναμενόμενα!
Ο θύτης, για να σώσει το τομάρι του από την καταδίκη των λαών και την «αγχόνη», «ομολογεί» και «μεταμελείται»!!

Το θέμα μας δεν είναι αυτός!
Το θέμα μας είναι οι βιασθείσες παρθένες του τόπου μας που παρακολουθούν τις εξελίξεις και το... «δικαστήριο», ακούνε την ομολογία του θύτη, αλλά  περιμένουν το «σωτήρα» για να απαλλαγούν από τους βιαστές!

Ταυτόχρονα παραμένουν... «Ευρωπαίοι», με το όνειρο να δουν κάποια μέρα την –ναζιστικής έμπνευσης-  ΕΕ να μεταλλάσσεται σε έναν δημοκρατικό θεσμό!!

Αλλά δεν είναι μόνον αυτοί!

Είναι και κάποιες ηγεσίες (τρομάρα τους) κομμάτων και ομάδων –κοινοβουλευτικών και μη- που το κοινωνικό κομμάτι στο οποίο απευθύνονται πλήττεται μέχρι εξόντωσης από τους «μεταμεληθέντες» δολοφόνους! 

Είναι οι «ηγεσίες», που... αναμένουν την καταδίκη του θύτη, όταν θα... «πληρωθούν οι γραφές» και ο κόσμος θα... κοκκινίσει, από τα ιδεώδη του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού!

Είναι αυτοί που δεν δέχονται κανέναν μάρτυρα υπεράσπισής τους αν δεν ανήκει στο... «θρήσκευμα» των αριστερών και δεν κατοικοεδρεύει στη γειτονιά των αγγέλων της... «αριστεράς»!

Είναι αυτό που λέει ο λαός μας... «Χέσε ψηλά κι αγνάντευε», μέχρι να λυτρωθείς!

Αν ο Αθ. Διάκος φώναξε... «εγώ γραικός γεννήθηκα, γραικός και θα πεθάνω», αυτοί με τη στάση τους –που ματαιώνει την προσπάθεια δημιουργίας Μετώπου, που θα καταδικάσει τους δυνάστες- φωνάζουν με τις πράξεις και τη στάση τους... «εγώ μαλάκας γεννήθηκα, μαλάκας θα πεθάνω»!

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου