Ακούστε, κ. Πρόεδρε!


κ. Παυλόπουλε!

Πολλοί από σας τους μεγαλοσχήμονες και «ταγούς» αυτού του τόπου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, παραδεχθήκατε ότι παραβιάσατε τη ρητή εντολή του ΟΧΙ του ελληνικού λαού!
Κι όχι μόνο αυτό.
Παραδεχτήκατε ότι παραβιάσατε το σύνταγμα για να εξασφαλιστεί η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή ΣΑΣ  Ένωση!
Το παραδεχτήκατε και το διατυμπανίσατε, χωρίς αιδώ!

Σήμερα όμως τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν επικίνδυνη τροπή!
Μια τροπή που έχει να κάνει με τη συνέχιση της ύπαρξης -ή όχι- της πατρίδας μου, σαν κρατικής οντότητας!
Κάθε καινούρια μέρα που ξημερώνει, δείχνει να φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο της εδαφικής συρρίκνωσης της πατρίδας μου!

Εσείς προσωπικά παρακολουθήσατε την όλη διαδικασία των... «διαπραγματεύσεων» με τα Σκόπια, που κατέληξαν στην υπογραφή της προδοτικής «συμφωνίας», παρά τις συνεχείς «πατριωτικές» κορόνες σας!

Εσείς προσωπικά παρακολουθήσατε να παραβιάζεται ακόμα κι αυτή η κατάπτυστη «συμφωνία»!

Διότι, πριν ακόμα στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή τού Ν. Κοτζιά, ο Γενς Στόλτενμπεργκ έδειξε το... «σεβασμό» του στη «συμφωνία» και έσπευσε να στείλει στα Σκόπια πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ, παρά το γεγονός ότι δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα καμιά από τις προϋποθέσεις που προβλέπει ακόμα κι αυτή η προκρούστια συμφωνία, ώστε να αρχίσουν οι διαδικασίες ένταξης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ!

Παραβιάζοντας για μια ακόμα φορά το σύνταγμα, επιτρέπετε με την κραυγαλέα σιωπή σας να θεωρείται έγκυρη η... «συμφωνία» και να παράγει τετελεσμένα χωρίς την υπογρφή σας, την οποία απαιτεί το σύνταγμα!


Δεν με απασχολεί και τόσο αυτό, γιατί ο ίδιος δείχνετε με τη στάση σας ότι το έχετε αποδεχτεί!

Εκείνο που θεωρώ ότι ξεφεύγει πλέον από τα όρια του «λάθους» και των εσφαλμένων διπλωματικών χειρισμών, είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση, με προεξάρχοντα το Ν. Κοτζιά, αποφάσισε να τα βάλει με την, παραδοσιακά, φίλη χώρα της Ρωσίας, κάτι που δεν αποτόλμησαν ούτε οι πιο συντηρητικές κυβερνήσεις που πέρασαν απ` αυτόν τον τόπο, σε περιόδους ψυχρού πολέμου!

Με κατηγορίες του τύπου... «σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών μας...», «επιχείρησαν να δωροδοκήσουν...», «εξώθησαν σε διοργάνωση συλλαλητηρίων...» και πολλές άλλες μπαρούφες, προσπάθησαν να στήσουν το σκηνικό της σύγκρουσης με τη Ρωσία, για να ικανοποιήσουν το ΝΑΤΟ και να συμπληρώσουν το σκηνικό που στήνει στην περιοχή μας!

Όλα δείχνουν πως ο... πολύπειρος κ. Πάιατ έκανε καλά τη δουλειά του!

Και δεν έφτανε αυτό!
Ο κ. Κοτζιάς «ύψωσε» το λιλιπούτειο ανάστημά του, για να δώσει στη Ρωσία μαθήματα... εθνικής αξιοπρέπειας!!
Με περίσιο θράσος μηνύει προς τη Ρωσία ... «η συνεχής ασέβεια προς την Ελλάδα πρέπει να σταματήσει» γιατί... «τα κράτη, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν αυτοτέλεια και μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη, πολυδιάστατη και δημοκρατική εξωτερική πολιτική»!!

Ξέχασε βέβαια να επισυνάψει στην επιστολή- διαμαρτυρία του προς τη Ρωσία και το ντοκουμέντο που δείχνει την «αυτοτέλεια» της χώρας και την «ανεξάρτητη» πολιτική (εσωτερική και εξωτερική) που ασκεί!

Προς βοήθειά σας, σας το στέλνω να του το παραδώσετε να το επισυνάψει στην επιθετική του επιστολή προς τους Ρώσους!

Το γεγονός ότι ένας υπουργός μιας χώρας, που έχει παραχωρήσει επισήμως την Εθνική Κυριαρχία της σε ξένα κέντρα, γελοιοποιείται διεθνώς, δεν είναι απλώς... «δικός του λογαριασμός»!

Υποτίθεται ότι ΜΕ αντιπροσωπεύει και ΣΑΣ αντιπροσωπεύει!

Εγώ δεν δέχομαι να με αντιπροσωπεύει ένας υποταγμένος υπάλληλος ξένων δυνάμεων!
Εσείς;

Το πιο επικίνδυνο όμως είναι το γεγονός ότι ενέργειες τέτοιου είδους, μόνο δεινά, δάκρυα και αίμα μπορούν να προμηνύουν για τον τόπο μου!
Η Ουκρανία και η Συρία, κάπως έτσι ξεκίνησαν! Κι αν δεν το θυμάστε, ρωτήστε τον κ. Πάιατ να σας εξηγήσει!

Για τους λόγους αυτούς, κ. Παυλόπουλε, θα ήθελα να σας ρωτήσω ευθέως...

Θα εξακολουθήσετε να παριστάνετε τον πρόεδρο, παραμένοντας παρατηρητής και στηρίζοντας με τη σιωπή σας τους ανθρώπους που ετοιμάζονται να παραδώσουν την Ελλάδα στο διαμελισμό και τον αφανισμό ή θα παραιτηθείτε, αποποιούμενος –έστω και την τελευταία στιγμή- τη συμμετοχή σας στο έγκλημα που προγραμματίζουν;
Θα καθίσετε στο ίδιο εδώλιο της ιστορίας με αυτούς ή θα διαχωρίσετε τη θέση σας, όσο είναι ακόμα καιρός;

κ. Παυλόπουλε!
Δεν είμαι ούτε ανόητος ούτε περπατώ αμέριμνος στο συννεφάκι μου!

Ξέρω ότι δεν θα ιδρώσει το αυτί σας από την οργή μου και τις ανησυχίες μου!

Κρατήστε όμως αυτό το σημείωμα!

Γιατί η οργή η δική μου είναι απειροελάχιστη μπροστά στον ωκεανό της οργής, της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που τον ακούω να βρυχάται από μακριά!
Όταν φτάσει το τσουνάμι, φροντίστε να μην είστε ακόμα... Πρόεδρος!

Δρόμος ανοιχτός

2 σχόλια :

  1. κ Γιαννιωτη ,
    συγχαρητηρια για την επιστολη σας,τη διαβασα προσεκτικα συμφωνω και επαυξανω με αυτα που γραφετε.
    Οκ.Προεδρος ας κανει τον κοπο να λαβει σοβαρα οσα λετε και ας παρει θεση επιτελους διοτι ως απλος πολιτης διερωτωμαι αν υπαρχει ως οντοτητα η απλως ειναι θεατης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ λέω μπράβο στον κ. Γιαννιώτη.Μόνο ένα θέλω να προσθέσω.Και να είναι και να μην είναι στην εξουσία οι άνθρωποι που έβλαψαν τον ελληνικό λαό,όταν θα φτάνη η ώρα της εθνικής και λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας,πρέπει να πληρώσουν γι' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή