Το ΝΑΤΟ φορτώνει Ουράνιο και Σαρίν στο Κρίβολακ της ΠΓΔΜ


Σχολιασμός του ιστολογίου "Δρόμος ανοιχτός" : Η "ανάπτυξη", η "ειρήνη" και η "σταθερότητα" στα Σκόπια βρίσκεται "σε καλό δρόμο" μετά την είσοδο στο ΝΑΤΟ ελέω της "υποδειγματικής" Συμφωνίας των Πρεσπών ...

Η ΠΓΔΜ γίνεται βάση χημικών όπλων του ΝΑΤΟ…!

O Σέρβος πολιτικό-στρατιωτικός αναλυτής Μίροσλαβ Λαζάνσκυ, μετά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ανέφερε σε δηλώσεις του στον Σερβικό Τύπο, ότι το πεδίο βολής στο Κρίβολακ, μερικά χλμ από την Βόρεια Ελλάδα, γίνεται τόπος αποθήκευσης βλημάτων απεμπλουτισμένου ουρανίου και χημικών….!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Το Κρίβολακ θα μετατραπεί στο Σκοπιανό-Bondsteel, που είναι η βάση των ΗΠΑ στο Κοσσυφοπέδιο, ενώ η συμφωνία ανάμεσα στην “Β. Μακεδονία και το ΝΑΤΟ είναι έτοιμη. Για αυτό, αυτή η περιοχή θα μετατραπεί σε περιοχή δοκιμής χημικών όπλων, όπως το Σαρίν και το Αέριο Μουστάρδας (που χρησιμοποιήθηκε από τα Νατοϊκά Στρατεύματα στη Συρία και το Ιράκ), καθώς και ως πεδίο βολής βλημάτων αεροσκαφών Α-10, με πυρομαχικά Απεμπλουτισμένου Ουρανίου. Το ΝΑΤΟ γνωρίζει πολύ καλά γιατί επέλεξε τον Κρίβολακ. Αυτό είναι ένα πεδίο που έχει, λόφους, δάση, άμμο, ενώ ολόκληρο το πεδίο βολής διέρχεται ο Αξιός ποταμός (Βαρδάρης για τους Σλάβους) και είναι ιδανικός για στρατιωτικές δραστηριότητες…».

Εκτός του Μίροσλαβ Λαζάνσκυ και ο Σέρβος Αντισυνταγματάρχης ε.α. Ljuban Karan ισχυρίζεται ό,τι σε μια τόσο μικρή περιοχή, δεν υπάρχει καμία απολύτως πιθανότητα δημιουργίας εκπαίδευσης στρατιωτικών μονάδων, ενώ οι βολές απαγορεύονται. Για αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αυτή η περιοχή θα μετατραπεί σε πεδίο δοκιμής χημικών όπλων, όπως το Σαρίν και το Αέριο Μουστάρδας και Απεμπλουτισμένου Ουρανίου!!!

Το πεδίο βολής του Κρίβολακ δημιουργήθηκε, με απόλυτη μυστικότητα από το 1963 έως το 1969 και βρίσκεται στην κοιλάδα Tikvesh, ανάμεσα στην Κεντρική και τη Νότια ΠΓΔΜ. Μέσα από την περιοχή διέρχεται ο Αξιός ποταμός. Αν μολυνθεί ο Αξιός ποταμός, κινδυνεύουν ολόκληρες περιοχές στην Βόρεια Ελλάδα, κινδυνεύει και ο υδροφόρος ορίζοντας στο Ελληνικό Έδαφος και φυσικά ο πληθυσμός της Μακεδονίας ολόκληρης!!!

Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες και στοιχεία για τη συμφωνία ανάμεσα σε “Βόρεια Μακεδονία” και ΝΑΤΟ, αλλά αυτά που δημοσιοποιούν στον Σερβικό Τύπο οι Σέρβοι ειδικοί είναι συγκλονιστικά εφόσον επιβεβαιωθούν…!!!

Ο κίνδυνος μετατροπής γενικότερα της ΠΓΔΜ σε απέραντη βάση του ΝΑΤΟ και χώρου αποθήκευσης και δοκιμών άκρως επιθετικών, επικίνδυνων και καταστρεπτικών οπλικών συστημάτων είναι κάτι παραπάνω από ορατός αλλά και άμεσος!

Πηγή: ΙΣΚΡΑ



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου