Ανακοίνωση - Κάλεσμα στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο


Η Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Πατριωτικού-Δημοκρατικού Μετώπου, ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ καλεί τον Ελληνικό λαό να  συμμετάσχει μαζικά στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο για τη νέα  πολεμική ανάφλεξη που σχεδιάζουν οι ΗΠΑ με τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή και για την εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδιά τους.

 Σάββατο 11/01/2020, ώρα 2 μμ Σύνταγμα . Πορεία προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.

Η πρωτοβουλία ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ με ανακοίνωσή της  καταδίκασε αμέσως την εγκληματική ενέργεια των ΗΠΑ με τη δολοφονία του Ιρανού στρατιωτικού ηγέτη, τη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ιράκ και των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

Παράλληλα επισήμανε τον αυξανόμενο κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου με καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα και το χρέος του Ελληνικού λαού να αρνηθεί τη συμμετοχή του στα  σχέδια των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, ανακτώντας την εθνική του ανεξαρτησία με την  αποδέσμευσή από ΕΕ και ΝΑΤΟ .

Δείτε ολόκληρη την προηγούμενη ανακοίνωση μας εδώ 

Αθήνα 10/01/2020

Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

 1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

  Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή