Κορονοϊος και Ελληνική ''αφασία'' ... δια πάσαν νόσον και πάσαν Μαλακία ...


Του Ηλία Γιαννιώτη

Κεφάλαιο 1
Μπήκαμε σε καραντίνα (φάση ''μένουμε όλοι σπίτι'') και γέμισαν οι παραλίες. Όλοι στο Γρηγόρη Freddo Dettol Cappucino με στέβια και κανέλα Ceyllan και βουρ στην τσάρκα.

Κεφάλαιο 2
Φοράει η άλλη την μάσκα, κατεβασμένη στο λαιμό (σε φάση χειρουργείο, μόλις έραψα τον ασθενή και πάω για τσιγάρο) για να μην χαλάσει το makeup και το κραγιόν και πάει supermarket να μαζέψει 2 καρότσια ψώνια μέχρι τον Αύγουστο λες και θα έρθει Κατοχή.. σιγά μωρή γοργόνα,  ίωση - γρίπη είναι, δεν γυρίζουμε το Independence Day.

Κεφάλαιο 3
Σαρώνει ο κάθε μαλάκας από 92 κούτες αντισηπτικό και δεν σκέφτεται ότι έτσι θα αφήσει όλους τους άλλους ''στεγνούς'' και θα κολλήσει και ο ίδιος πιο γρήγορα.
Πρέπει και οι άλλοι να πάρουν αντισηπτικό... ρε σουγιά!!

Κεφάλαιο 4
Φοράει γάντια η γριά τσούχτρα και έχει κάνει χειραψία με την μισή λαϊκή και μετά σκάβει και την μύτη της να δει τι θα βγάλει το γάντι.

Κεφάλαιο 5
Ξέμεινε η θείτσα από γάντια και φόρεσε φοσφοριζέ (glow) προφυλακτικά στα δάχτυλα ...
Να την δεις βραδιάτικα να νομίσεις ότι περπατάνε οι μούτζες σε πορτοκαλί απόχρωση.

Κεφάλαιο 6
Βγαίνει το Κατινάκι στα media ..'''άστα Λενάκι μου ακυρώθηκε και το ταξίδι του παιδιού στις ΗΠΑ.. πάω να σκάσω''.. τι λες μωρή σαύρα, ο κόσμος καίγεται και το .. χτενίζεται

Κεφάλαιο 7
Βγαίνει ο σύλλογος ιερόδουλων Ελλάδος και αναστέλλει την λειτουργία και την εργασία για λόγους υγιεινής. Βγαίνει και η ένωση Ελληνικών Τραπεζών και λέει οι Τράπεζες θα παραμείνουν ανοιχτές. Διασπάστηκε το σωματείο !!

Κεφάλαιο 8
Εξαφανίστηκαν τα κωλόχαρτα... ασχολίαστο

Κεφάλαιο 9
Βγαίνει το ΚΚΕ και δηλώνει αναστολή των διαδηλώσεων λόγω καραντίνας. Δεν θα αντέξουν πάνω από 2 μέρες, βλέπω να τις κάνουν ηλεκτρονικά και να πέφτει το Viber.

Κεφάλαιο 10
Αναστέλλει ο Άδωνης του πλειστηριασμούς, μέχρι την λήξη της καραντίνας και μόλις γειάνουμε θα μας τα πάρει και θα είμαστε υγιείς και άστεγοι.

Κεφάλαιο 11
Ανάρτηση της Μαρίνας: '' Ξέρει κανείς αν όλα τα σωματικά υγρά μεταδίδουν τον Covi19?''
....Το καταλάβαμε Μαρινάκι ότι είσαι ''μερακλού'' αλλά προς το παρόν κάνε λίγο υπομονή..

Θα πεθάνετε όλοι ρε ... από "την μαλακία που σας δέρνει" ...

ΥΓ. Κάντε με block, ελεύθερα δεν παρεξηγώ

Από Ilias Gianniotis στο Facebook 

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου