Να σταθούμε στα πόδια µας


Του Γιάννη Αθανασιάδη

Ας με συγχωρήσουν οι ενθουσιώδεις μαχητές της πρώτης γραμμής των social media, δεν θέλω να θίξω κανένα εθνικό φρόνημα.

Θεωρώ υποχρέωση μου να επισημάνω ότι στα υποτελή προδοτικά "καθάρματα" που μας κυβερνούν και που δυστυχώς ψήφισε ο λαός, τους είναι τελείως αδιάφορο πόσο αίμα αγνών παλικαριών θα χυθεί σε μια πολεμική εμπλοκή με την Τουρκία.

Ότι γίνει θα γίνει στην λογική της τελικής συνδιαχείρησης των ελληνικών θαλασσών με την Τουρκία.

Ο σκοπός τους είναι, αυτό να το αποδεχθεί ο λαός! Η επιδίωξη τους είναι να οδηγηθούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σε διαπραγμάτευση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων (βλ. σ. Λοζάνης). Οι συμφωνίες έχουν ήδη γίνει από την οικονομική ελίτ των δύο χωρών με τις ευλογίες της ΕΕ!

Είτε με πόλεμο είτε χωρίς, το επίδικο είναι η απώλεια της εθνικής μας επικράτειας.

Μετά από δέκα χρόνια μνημονιακής εξαθλίωσης της χώρας και του λαού, με ένα λαό που ψηφίζει τους δήμιούς του για να τον κυβερνήσουν, είναι η χειρότερη στιγμή, με τους χειρότερους πολιτικούς στην εξουσία και τις χειρότερες συνθήκες για να λύσουμε τις διαφορές µας με τους γείτονες.

Προσωπικά δεν είμαι σε στρατεύσιμη ηλικία, ούτε θα στείλω τον γιό μου (που δεν έχω) στο μέτωπο. Άρα αντί να χαλάω τις καρδιές μου με τους φίλους που θέλουν να κάνουν πόλεμο, μπορώ να λέω ανέξοδα μεγάλα ηρωικά λόγια για πολέμους και θυσίες.

Όμως σκέφτομαι ότι μας οδηγούν σε μια νέα προδοσία και από τώρα θρηνώ τον άδικο χαμό των στρατευμένων νέων μας και την εθνική ταπείνωση!

Θα μπορούσα να δεχθώ την λύση του πολέμου μόνο στην λογική που μετά το οποίο αποτέλεσμα, γυρνούσαν τα όπλα κατά των προδοτών. Αλλά δυστυχώς δεν διαφαίνεται πουθενά μια τέτοια πρόθεση.

Αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μας τώρα είναι η ανατροπή του ξεπουλημένου προδοτικού πολιτικού προσωπικού που μας οδήγησε ως εδώ και η λογοδοσία τους για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει σε βάρος του λαού.

"Να σταθούμε στα πόδια µας!"

Εδώ μέσα είναι το μέτωπο. Εδώ ας χυθεί το αίμα του αγώνα κι ας είναι πρώτο το δικό μου.

Και να θυμάστε. Ο χειρότερος εχθρός είναι εντός των τειχών. Ας τελειώνουμε με αυτούς και μετά θα λύσουμε τα προβλήματα µας και με τους γείτονες.

Αυτοί οι ξεπουλημένοι λακέδες της Γερμανικής ΕΕ, μας οδηγούν μεθοδικά στον εθνικό όλεθρο.

Αν παραμείνουμε στην ίδια κατάσταση, λυπάμαι που το λέω, σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε πατρίδα για να υπερασπιστούμε.


Δρόμος ανοιχτός

1 σχόλιο :

  1. Οι επισημάνσεις είναι βασικά σωστές.Όμως είναι η ζωή κ η πραγματικότητα,που σου ορίζουν καθήκοντα κ δεν είσαι εσύ,που τα επιλέγεις.Μια ιεράρχηση ασφαλώς χρειάζεται.Αλλά το πρόβλημα με τους γείτονες δεν είναι ακριβώς "η επίλυση διαφορών",αλλά μια επίθεση από μέρους τους,πράγματι στη χειρότερη για μας στιγμή,μάλλον ακριβώς επειδή είμαστε στη χειρότερη στιγμή μας.Ναι,το προδοτικό πολιτικό προσωπικό γυρεύει να μας ξεπουλήση.Ναι,το ζητούμενο είναι η ανατροπή τους κ η εθνική κ λαϊκή κυριαρχία.Αλλά αν περιμένωμε,να τελειώσωμε πρώτα μ' αυτούς,για να υπερασπίσωμε μετά τη χώρα μας από τους γείτονες θα μας τελειώσουν πρώτα οι γείτονες.Ακόμα δεν πιστεύω,ότι λείπει η πρόθεση από το λαό,να λογαριαστή με τους σφετεριστές της εξουσίας του,γιατι αυτή είναι στην ίδια τη φύση του.Του λείπει μόνο η δύναμη κ η δυνατότητα.Και αν υπάρχη τρόπος να βρεθή αυτή η δύναμη,είναι μόνο μέσα απο την πάλη του,ενάντια σε ντόπιους κ ξένους εχθρούς μαζί.Σε επαγρύπνηση πάντα απέναντι στους προδότες,που είναι ο πιο ύπουλος εχθρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή