Ανακοίνωση - Καθήκον η αντίσταση στον ολοκληρωτισμό της νέας δικτατορίας

 

    Μετά από τα διαδοχικά και αλλοπρόσαλλα μέτρα που επέβαλε  η κυβέρνηση ετσιθελικά για πάνω από έναν χρόνο, η Ελλάδα βρίσκεται από τις 30.11.2021 στον προθάλαμο της πιο σκοτεινής περιόδου της ιστορίας της. Διαβαίνει το κατώφλι της πιο αισχρής καταπάτησης θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και συνταγματικών ελευθεριών από τη ναζιστική κατοχή  ’41 – ‘45 και τη χούντα  ’67 – ‘74 . Με την εξαγγελία του ο ‘άριστος’ κος Μητσοτάκης καταργεί το δικαίωμα άρνησης λήψης οποιουδήποτε ιατρικού σκευάσματος, με  πρόσχημα το κοινό καλό. Ένα κοινό καλό, το οποίο φαλκιδεύεται  από τον ίδιο και την Κυβέρνησή του  συνεχώς και κατ’ επανάληψη, ανάμεσα σε σκληρά lock downs και σε ενέσιμα σκευάσματα με ειδικό προσωρινό καθεστώς κυκλοφορίας τα οποία έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά να αντιμετωπίσουν ως μοναδικό μέσο, αυτό που αποκαλείται πανδημία του Sars-Covid-2. 

    Πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν ενδιαφέρονται για τη δημόσια υγεία, αφού δεν έπραξαν το παραμικρό για την ενίσχυση της φαρμακοεπαγρύπνησης και της πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής υγείας, δεν φρόντισαν να πάρουν ουσιαστικά μέτρα προστασίας των πολιτών λ.χ. πυκνώνοντας τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ή μειώνοντας τον αριθμό μαθητών ανά τμήμα, αλλά αντίθετα έσπευσαν να εκδιώξουν από το δημόσιο σύστημα υγείας χιλιάδες υγειονομικούς και μάλιστα “την ώρα της μάχης”, όπως λένε.

    Δυστυχώς σε αυτή την ραγδαία κατρακύλα ολοκληρωτισμού, την κυβέρνηση συνοδεύουν ανήθικοι και επίορκοι επιστήμονες, που αποδεικνύεται πλέον, πέραν πάσας αμφισβήτησης, ότι δεν θέλουν να προστατεύσουν την υγεία του λαού, αλλά την υπερ-κερδοφορία των φαρμακευτικών κολοσσών, που με πρόσχημα τις συνεχείς και μάλλον ύποπτες μεταλλάξεις, ετοιμάζουν – προς πώληση και με το αζημίωτο -  διαρκώς νέα σκευάσματα, εξασφαλίζοντας το μέλλον και των δισέγγονων των CEO , εις βάρος της υγείας και της  επιβίωσης του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό άλλωστε προκύπτει από την τελευταία δήλωση του εκπροσώπου της Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, που αναφέρθηκε σε ύπαρξη τουλάχιστον οκτώ φαρμάκων, τα οποία η ΕΕ (και μαζί της η πλήρως υποτελής εγχώρια κυβέρνηση) δεν προωθούν, διότι έχουν δεσμευτεί για την προώθηση του εμβολιαστικού προγράμματος.

    Η βάναυση απόπειρα επιβολής της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό για τους άνω των 60 ετών συμπολίτες μας, δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια τροχιοδεικτική βολή, για όσα αυταρχικά μέτρα θα ακολουθήσουν, με στόχο την απόλυτη πειθάρχηση και υποταγή του λαού, στα άνομα σχέδια των ελίτ και των εξουσιών που τις υπηρετούν πιστά.

    Η αντίσταση στην αδιανόητη αυτή επέλαση του παγκοσμιοποιημένου υγειονομικού ολοκληρωτισμού, που εφαρμόζεται ακραία από την κυβέρνηση της χώρας μας, δεν αποτελεί απλά υποχρέωση κάθε ελεύθερου, δημοκράτη ανθρώπου, αλλά και προϋπόθεση επιβίωσης, είναι το τελευταίο οχυρό πριν μετατραπούμε σε ανδράποδα, δουλικά στην υπηρεσία των ισχυρών του πλανήτη.
 
Αθήνα 01/12/2021



Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου