«Βροχή» οι λίστες ονομάτων που παρακολουθούνται, η κυβέρνηση ζητά αποδείξεις και οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις

 

Οι λίστες με τα ονόματα προσώπων που παρακολουθούνταν «πέφτουν βροχή» αλλά η κυβέρνηση και οι υπουργοί της «κρατάνε ομπρέλα» ζητώντας …αποδείξεις, για τις οποίες δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να τις αναζητήσουν!!! Αυτή είναι η κατάσταση στη χώρα που λέγεται Ελλάδα!

Το Documento δημοσιεύει νέα λίστα «στόχων παρακολούθησης» και όπως θα διαπιστώσετε υπήρχε μεγάλη…γκάμα! Μέχρι και συνεργάτιδα του Μ.Φουρθιώτη παρακολουθούσαν!


Ο πρωθυπουργός αρνείται πεισματικά να απαντήσει στη Βουλή και μαζί με τους υπουργούς του ζητούν αποδείξεις από τους δημοσιογράφους που κάνουν τις αποκαλύψεις. Γνωρίζουν καλά ότι αν δημοσιογράφος καταθέσει τα στοιχεία που ζητούν …πάει μέσα!

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει για πόσο θα κρατήσει το επιχείρημα της κυβέρνησης «φέρτε μας στοιχεία και αποδείξεις». Η φθορά της κυβέρνησης είναι σημαντική και δεν κρύβεται από τα παράδοξα αν μη τι άλλο αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Φθορά που κάθε εβδομάδα αυξάνεται μαζί με τις τιμές στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Οι δικαιολογίες «είχαμε κορονοϊό» , «έχουμε πόλεμο» και «τι να κάνουμε δεν βρήκαμε τον βηματισμό μας» δεν λένε τίποτα απολύτως πλέον στους πολίτες. Στον κορονοϊό η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς , η ακρίβεια είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον πόλεμο και όσο για τον βηματισμό, οι κυβερνήσεις είναι υποχρεωμένες να κυβερνούν υπέρ του κόσμου στα δύσκολα. Στα εύκολα όλοι…Μεσσίες είναι. Όταν αρχίζουν οι φουρτούνες φαίνονται οι ικανοί.

Σε αυτά έρχεται να προστεθεί και η αποκρουστική υπόθεση των υποκλοπών για την οποία η κυβέρνηση μπορεί να περιμένει αποδείξεις αλλά οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις. Από την κυβέρνηση και όχι από τους δημοσιογράφους που κάνουν τη δουλειά τους.

Πηγή: militaire.gr

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου