Γελάς, με τη γιαγιά; Γέλα!

Του Κώστα Γιαννιώτη

Μακρόν!
Το... χαϊδεμένο των Ρότσιλντ, καταφτάνει στην Αθήνα και –θα το δείτε- θα είναι πολύ… Large με όλους τους μαλάκες που θα χασκογελούν με τη γεροντοφιλία του!

Χαράς ευαγγέλια, για τους απανταχού δημοσιολογούντες, με τον ερχομό του στη χώρα μας!
Θα γραπώσουν τα μάτια μας και θα τα στρέψουν στα κουτσομπολιά για την κυρά του!
Ο «μορφονιός» όμως θα είναι πολύ Large και το χαμόγελό του θα φτάνει μέχρι το πάτωμα!

Γιατί θα αφήσει τους πάντες να ασχολούνται με τη γιαγιά σύζυγό του και να χαχανίζουν, την ώρα που οι... «συνοδεύοντες αυτόν επιχειρηματίες» θα εκτελούν την αποστολή που του ανέθεσαν τα αφεντικά του!

Θα χαμογελά σαρδόνια, γνωρίζοντας ότι η πραγματική αποστολή του στην Ελλάδα είναι έξω από το στόχαστρο των μεγάλων αναλυτών αυτού του τόπου.

Και θα χαμογελούν οι χάχες μαζί του για την... αφέλειά του!

Θα χαμογελούν σαν τους κουτοπόνηρους σαχλοχωριάτες που έμαθαν ότι ο Μήτρος είναι κερατάς, ενώ αυτός καμαρώνει για την καλή του!
Στην πραγματικότητα οι... Μήτροι θα είμαστε εμείς, κι αυτός, αποχωρώντας, θα έχει αποδειχτεί ότι ήταν ο παμπόνηρος χωριάτης που... μας τη φόρεσε!

Διότι θα έχει ολοκληρώσει την αποστολή, του... τελικού εκτελεστή των κατοίκων αυτού του τόπου!

Μην ξεχάσετε τι σας λέω και την ημέρα που το λέω!

Φεύγοντας ο... «τζιτζιφιόγκος» από τη χώρα μας, θα έχει στην τσέπη του την τελευταία μας ανάσα!
Την τελευταία μας γουλιά!

Στις αποσκευές του –της επιστροφής-  θα κουβαλά υπογεγραμμένα τα συμβόλαια του θανάτου μας για να τα παραδώσει στα αφεντικά του!

Μαζί του, στις αποσκευές του θα κουβαλά τα συμβόλαια αγοράς της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ, μαζί με τα νομοσχέδια που θα μας απαγορεύουν ακόμα κι αυτό που θα μας έχει απομείνει: τη συγκέντρωση... βρόχινου νερού!

Εμείς θα κοιμηθούμε χαμογελαστοί για τον... «τζιτζιφιόγκο» και την κυρά του, αλλά όταν ξυπνήσουμε θα δούμε τους δυσθεώρητους λογαριασμούς νερού γραμμένους στα γαλλικά!

Οι γαλλικοί κολοσσοί εκμετάλλευσης των υδάτινων πόρων, απανταχού της γης,  έρχονται μαζί του!
Θα βάλουν αυτόν μπροστά, να γελούν μαζί του οι ιθαγενείς, την ώρα που οι ίδιοι θα υπογράφουν την τελική συνθήκη παράδοσης της χώρας, με τους ντόπιους δωσίλογους!

Γελάς, με τη γιαγιά;
Γέλα, όσο είναι καιρός, γιατί σύντομα θα κλάψουμε όλοι!

Οι προηγούμενοι παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας, σε ξένες δυνάμεις, άνευ όρων (α΄δανειακή σύμβαση άρθρο 14, παργρφ. 5)!

Οι σημερινοί «κυβερνώντες» θα παραδώσουν και την... αναπνοή μας!

Μοναδική λύση, ο οργανωμένος ξεσηκωμός και το ξήλωμα των δωσίλογων, όλων των χρωμάτων!

Δρόμος ανοιχτός

3 σχόλια :

  1. Μου κάνει ωστόσο μεγάλη έκπληξη,να γίνεται ζήτημα,το ότι ένας άντρας έχει παντρευτεί μια γυναίκα,μεγαλύτερή του σε ηλικία.Και πολλοί άντρες παντρεύονται γυναίκες νεότερες και πολύ νεότερές τους και κανέναν δεν παραξενεύει.Το να είναι ο άντρας νεότερος,είναι πιο σπάνιο.Και λοιπόν τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Κούλα Α.
      Θα συμφωνήσω μαζί σας και, για του λόγου το αληθές, ξαναδιαβάστε το άρθρο παρακολουθώντας την επιτιμητική και, ως ένα βαθμό, ειρωνική διάθεση του γράφοντος-ακόμα και στον τίτλο- προς όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα της ηλικίας της κυρίας, καθώς και με τις προτιμήσεις του Γάλλου προέδρου (που δεν αφορούν κανέναν άλλον πέρα από τον ίδιο) και παραβλέπουν την ουσία της επίσκεψής του!
      Μια επίσκεψη που έγινε για να βολευτούν οι Γάλλοι επιχειρηματίες, εξαγοράζοντας όσα ασημικά απόμειναν στον έρμο αυτόν τόπο, που οι ''κυβερνώντες'' τον έκαναν... μαγαζί... υπό διάλυση!
      Καλό σας απόγευμα!
      Κώστας Γιαννιώτης

      Διαγραφή
  2. είδαμε και τα ελληνικά αφεντικά τι σαΐνια τι καλοί εργοδότες και τι εξαιρετικές παροχές μας προσφέρανε τόσα χρόνια, στο διάολο όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή