Achtung! Αchtung! Ρώσοι, κατάσκοποι!!


Και τι δεν πέρασε πάνω απ` αυτόν τον τόπο, από τη μέρα που ανακηρύχτηκε αυτός ο τόπος... «ανεξάρτητο» κράτος!
Φίδια, τρωκτικά κάθε είδους, ακρίδες και ασπάλακες!
Με γνώμονα την... κονόμα και το συμφέρον ξένων δυνάμεων, διαγούμισαν τα όνειρα και τις ελπίδες αυτού του λαού και πλιατσικολόγησαν τον ιδρώτα του!

Υπέκυψαν στις ορέξεις των ξένων αφεντικών και διμοίρασαν τον πλούτο αυτού του τόπου!
Μέχρι σήμερα όμως, όλοι τους αυτοί, προσπαθούσαν να συγκαλύψουν τα ανομολόγητα εγκλήματά τους και να περισώσουν τα προσχήματα!
Άκομψα και άγαρμπα, αλλά τις περισσότερες φορές τα κατάφερναν!

Μέσα στα... προσχήματα της «πολυδιάστατης» εξωτερικής πολιτικής ήταν και το ότι διατηρούσαν... «αδιατάρακτες» διπλωματικές σχέσεις με την πρώην ΕΣΣΔ και σημερινή Ρωσία! 

Κανένας απ` όλους αυτούς, δεν τόλμησε να κατηγορήσει, ανοιχτά, τη μεγάλη αυτή χώρα για αντιδεοντολογικές διπλωματικές ενέργειες, πολύ δε περισσότερο για κατασκοπευτική δραστηριότητα σε βάρος της χώρας μας και να απελάσει διπλωματικούς υπαλλήλους της!

Και να που σήμερα βρέθηκαν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση και την κατάλληλη στιγμή!

Οι «αριστεροί» Τσίπρας και Κοτζιάς αποτόλμησαν να παίξουν ρώσικη ρουλέτα με το πιστόλι κολλημένο στον κρόταφο της πατρίδας μας!

Την ώρα που, με τη συμφωνία των Πρεσπών, άνοιξαν την κερκόπορτα της άλωσης εδαφικών διαμερισμάτων της χώρας μας...

Την ώρα που ο αναβρασμός στη γειτονιά μας, από τη βιασύνη του ΝΑΤΟ για ένταξη των Σκοπίων στη λυκοσυμμαχία του, παίρνει διαστάσεις υστερίας...

Την ώρα που το ΝΑΤΟ γράφει στα... αχαμνά του τις «κλάψες» Τσίπρα-Κοτζιά για τις τουρκικές προκλήσεις  και την απαγωγή και ομηρία των δυο στρατιωτικών μας...

Την ώρα που ο Ζάεφ, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ξεφωνίζει... «Μακεδονία!» «Μακεδονία!»...

Την ώρα που ο Ευρωπαίος Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής και Διεύρυνσης, Johannes Hahn, χωρίς φειδώ των λόγων του, μιλά για αναδιάρθρωση των συνόρων Ελλάδας – Αλβανίας... 

Την ίδια ώρα...
Οι ΤσιπροΚοτζιάδες ανακάλυψαν Ρώσους κατασκόπους και Ρώσους διπλωμάτες που επιχείρησαν να... δωροδοκήσουν Έλληνες αξιωματούχους για να προκαλέσουν κρίση στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, ενώ ταυτόχρονα τους θεωρεί υπεύθυνους για τις κινητοποιήσεις των πολιτών κατά της συμφωνίας των Πρεσπών!!

Πράκτορες και κατάσκοποι οι διπλωμάτες μιας χώρας που, από την πρώτη στιγμή της έναρξης των συνομιλιών με τα Σκόπια, είχε δηλώσει δημοσίως και ευθαρσώς ότι η τυχόν συμφωνία για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ θα θεωρηθεί από τη Μόσχα ως εχθρική πράξη εναντίον της Ρωσίας και ότι μια τυχόν συμφωνία δεν θα είναι ούτε προς όφελος της Ελλάδας ούτε προς όφελος της ειρήνης στην περιοχή! 

Ενώ η χώρα μας έχει γίνει το μπαράκι των κάθε είδους πρακτόρων (CIA, NSA, Μοssant, MIT, MI6-SIS, BND, DGSE και πάει λέγοντας)... αυτοί ανακάλυψαν πράκτορες της Ρωσίας καλυμμένους πίσω από τη διπλωματική ιδιότητα!

Δηλαδή μπήκε στο μπουρδέλο κάποιος που έκανε... «καμάκι» στις «κοπελιές» και η τσατσά άρχισε τις μηνύσεις για... σεξουαλική παρενόχληση!!

Το ότι είμαστε μια μπανανία του κερατά,είναι ένα γεγονός αδιαμφισβήτητο!

Το ότι είμαστε αποικία χρέους, το έμαθαν και... οι γείτονες!

Το ότι το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα, που δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα αυτής της χώρας και του λαού της, είναι κοινό μυστικό!
Ως εδώ... «καλά»!

Αλλά το να αποβάλουν ακόμα και το φύλλο συκής και να μας δείχνουν, οι ΤσιπροΚοτζιάδες, την ταυτότητά τους πάει πολύ!
Αλήθεια... γιατί δεν μας λένε ποια είναι αυτά τα αδέκαστα και αδιάφθορα παλικάρια οι αξιωματούχοι που δεν... δωροδοκούνται, να τους χειροκροτήσουμε κι εμείς;

Ξέρω! Θα μου πουν ότι δεν χρειάζεται να μας τους δείξουν γιατί όλοι οι κρατικοί αξιωματούχοι και οι πολιτικοί αυτής της χώρας είναι διαμάντια!

Σωστά!
Διότι δεν είναι δυνατόν, πολιτικοί και αξιωματούχοι αυτού του τόπου, που υπηρετούν -γονυπετείς- ξένα αφεντικά, να είναι επιρρεπείς σε μίζα, ρεμούλα, λάδωμα και δωροδοκία!!
Ούτε μπορεί κανείς να φανταστεί ότι όσα υπογράφουν στα τυφλά και κατ` εντολήν το κάνουν για να... εισπράξουν!
Όποιος πει τέτοιο πράγμα... φωτιά να πέσει να τον κάψει!!

Ο Φούχτελ, που περνοδιαβαίνει βουνά και κάμπους για... «συζητήσεις» με  «δημάρχους» και λοιπούς αξιωματούχους, το κάνει ελεύθερα γιατί οι Έλληνες πολιτικοί έχουν γοητευτεί από το περουκίνι του!

Ο Αμερικανός πρέσβης, Πάιατ, όπως και ο Γερμανός έχουν το ελεύθερο να δίνουν δημόσια οδηγίες προς την ελληνική κυβέρνηση γιατί είναι... «σύμμαχοι»!
Είναι στο πλευρό μας και μας προφυλάσσουν από κάθε κακό!

Κι αν δεν φτάνει αυτό παρεμβαίνει και το State Department να ειρωνευτεί τα δουλικά του, λέγοντας... «Οι ΗΠΑ στηρίζουν την Ελλάδα που υπερασπίζεται την Εθνική της Κυριαρχία»!!
Ναι, ακριβώς έτσι!
Την κυριαρχία αυτής της χώρας που την έχουν... ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ παραχωρήσει σε Αμερικανούς, Γερρμανούς και ΝΑΤΟικούς!!

Οι Ρώσοι όμως –συμφώνως προς τας εντολάς των «συμμάχων»- είναι κακοί και βυσσοδομούν κατά της χώρας μας!

Άξιος ο μισθός των «παλικαριών»!

Έπρεπε να ζουν οι Μακάρθουρ και Έντγκαρ Χούβερ!
Θα τους είχαν τιμήσει με πρόσθετα αξιώματα!
Γιατί αυτοί ήξεραν από... ρωσική απειλή! Και τούτοι εδώ τους τίμησαν!

Ας απολαύσουν τη μωρία τους και τη δουλικότητά τους, όσο ακόμα είναι καιρός!

Μέχρι να ξεσπάσει το κακό, και να ανάψει η φωτιά στη γειτονιά μας, σύφωνα με τα σχέδια των «φίλων» και «συμμάχων» τους!

Τότε όλοι αυτοί -οι ΤσιπροΚοτζιάδες- θα τραβήξουν κατά Αμέρικα και Ευρώπας  μεριά και θ` αφήσουν εμάς να γίνουμε παρανάλωμα των ΝΑΤΟικών σχεδίων και τη χώρα μας μια δεύτερη Συρία!

Αλλά ας θυμούνται πως ο κόσμος σήμερα έγινε πολύ μικρός και η φυγή στο εξωτερικό δεν θα είναι το απόλυτο καταφύγιό τους!

Ούτε και το ενδιαφέρον των «φίλων» τους θα διαρκέσει για πάντα!

Όταν δεν θα τους είναι πια... χρήσιμοι, θα τους εγκαταλείψουν στο έλεος αυτών που... θα τους ψάχνουν και που δεν θα είναι άλλοι, πέρα από την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού!!

Γκέγκε, Κοτζιά;

Δρόμος ανοιχτός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου