Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 26-27-28/09/2018)

Με 359 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς 727 ακινήτων/κινητών συνεχίζεται την Τετάρτη 26/9, Πέμπτη 27/9 και Παρασκευή 28/9/2018, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας.

Ειδικότερα αυτό το τριήμερο, 133 πλειστηριασμοί αφορούν στην περιοχή της Αττικής, 73 στην Θεσσαλονίκη και 153 στην περιφέρεια.

Στους πίνακες που παρατίθενται, περιλαμβάνονται επίσης, 5 συμβατικοί πλειστηριασμοί χωρίς δημοσιευμένη μεταβολή τους σε ηλεκτρονικούς, διαμορφώνοντας έτσι το σύνολο των δημοσιευμένων (ανά οφειλέτη) πλειστηριασμών σε 364, ενώ το σύνολο των ακινήτων (ή κινητών) που εκπλειστηριάζονται αυτή την εβδομάδα -σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών e-auction.gr- για το ίδιο τριήμερο είναι 727.

Σε συμβολαιογραφεία Αθήνας και Πειραιά διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας ειρηνοδικείων Αττικής και συγκεκριμένα Αθηνών, Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Χαλανδρίου, Καλλιθέας, Ιλίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Κρωπίας, Λαυρίου, Μαραθώνα, Νίκαιας, Πειραιά και από την περιφέρεια της Ελλάδας πρώην ειρηνοδικείων των νομών Ξάνθης, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Ευβοίας, Ηλείας, Αχαΐας, Λευκάδας, Κέρκυρας και Κυκλάδων.

Σε συμβολαιογραφεία της Θεσσαλονίκης διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί αρμοδιότητας των ειρηνοδικείων Θεσ/νίκης, Βασιλικών, Κουφαλίων και νομών Κιλκίς, Χαλκιδικής. Στην περιφέρεια της Ελλάδας διεξάγονται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σε Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Δράμα (& ακίνητα Καβάλας), Κιλκίς, Βέροια, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία, Κοζάνη, Φλώρινα, Ιωάννινα (& ακίνητα Πρέβεζας, Άρτας), Λάρισα (& ακίνητα Μαγνησίας), Τρίκαλα, Καρδίτσα, Φθιώτιδα, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια, Αιτωλ/νία, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Μεσσηνία, Ηλεία, Αχαΐα (& ακίνητα Αιτωλ/νίας), Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά (& ακίνητα Ηλείας, Αιτωλ/νίας), Λευκάδα (ακίνητα Αιτωλ/νίας), Λέσβο, Δωδεκάνησα, Ηράκλειο (& ακίνητα Λασιθίου), Χανιά (& ακίνητα Ρεθύμνου).

Αυτή την εβδομάδα το Δημόσιο (Α.Α.Δ.Ε.) δεν εμφανίζεται στους επισπεύδοντες, ενώ ο Δήμος Αθηναίων επισπεύδει 2 πλειστηριασμούς και τους δύο για κινητά αξίας κάτω των 50.000 €(δείτε στατιστικά στον τέλος του πίνακα).

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

 67 πλειστηριασμοί (18,7%) συνολικής εμπορικής αξίας μικρότερης των 50.000 €
► 63 πλειστηριασμοί (17,5%) συνολικής εμπορικής αξίας από 50.000 έως 100.000 €
► 90 πλειστηριασμοί (25,1%) συνολικής εμπορικής αξίας από 100.000 έως 200.000 €
► 40 πλειστηριασμοί (11,1%) συνολικής εμπορικής αξίας από 200.000 έως 300.000 €
► 39 πλειστηριασμοί (10,9%) συνολικής εμπορικής αξίας από 300.000 έως 500.000 €
► 60 πλειστηριασμοί (16,7%) συνολικής εμπορικής αξίας μεγαλύτερης των 500.000 €

Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας ανά πλειστηριασμό έως 300.000 € επισπεύδονται οι 260 απ' τους 359 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 72,4% τουλάχιστον.

ΣΗΜ. 1: Οι τιμές εμπορικής αξίας (1ης προσφοράς) του πίνακα αφορούν στο σύνολο των πλειστηριασμάτων (ακινήτων/κινητών) για κάθε έναν πλειστηριασμό.
ΣΗΜ 2: Τα στοιχεία προέρχονται από τις αναρτήσεις των συμβολαιογράφων και δικαστικών επιμελητών στην επίσημη σελίδα ηλεκτρονικής δημοσίευσης πλειστηριασμών www.tnomik.gr
ΣΗΜ 3: Οι δημοσιεύεις του πίνακα αφορούν σε καθαρούς πλειστηριασμούς ανά οφειλέτη και όχι ανά πλειστηρίασμα και δεν περιλαμβάνουν διορθωτικά, γνωστοποιήσεις ημ/νίας επίσκεψης ή διπλές δημοσιεύεις (και από συμβ/φο και από δικ. επιμελητή) ήδη δημοσιευμένων πλειστηριασμών. 
ΣΗΜ. 4: Οι πλειστηριασμοί που έχουν δημοσιευτεί ως συμβατικοί για διεξαγωγή σε ημ/νία μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου για τους ηλεκτρονικούς, σύμφωνα με το άρθρο 208, ενδέχεται να γίνουν ηλεκτρονικά χωρίς άλλη δημοσίευση μεταβολής τους στο www.tnomik.gr αν δεν έχει αλλάξει η ημ/νία διεξαγωγής τους και ο υπάλληλος του πλειστηριασμού.

Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται η διεύθυνση διεξαγωγής του πλειστηριασμού, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και η εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.

(Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf )Αν κάποια κινήματα κατά των πλειστηριασμών ή και μεμονωμένοι πολίτες χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, ή εικόνα κάποιου συγκεκριμένου νομού με τα στοιχεία των πλειστηριασμών του, μπορούν να τα ζητήσουν στη διεύθυνση email της πρωτοβουλίας: dromosanoixtos@gmail.com 

Unknown

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου